dijous, 5 de febrer del 2015

Elena Embuena presenta la campanya Movem Sant Joan Despí


L’Elena Embuena a la seva intervenció el diumenge passat, va explicar en què consisteix la campanya Movem Sant Joan Despí i quin són els seus orígens.

Precisament comentava que aquest 1 de febrer es compleix un any de l’organització de l’ARAÉSDEMÀ que es va celebrar a l’antiga fàbrica Fabra & Coats, que va aplegar centenars de persones de diferents col·lectius, moviments socials i partits d’esquerres.

Així, la coalició d’ICV-EUiA a Sant Joan Despí, seguint els processos de confluències que s’havien començat a organitzar en d’altres poblacions a rel de l’Araésdemà, van convocar el mes de juliol passat a totes les forces polítiques d’esquerres, moviments socials i entitats veïnals, per compartir la idea de generar un espai polític comú que pogués fer front al partit que té la majoria absoluta. D’aquesta manera aconseguir formar un govern a la ciutat que fos més plural i pogués recollir més sensibilitats.


Explicava que certament la convocatòria va ser molt ben acollida, hi va haver força participació a les tres reunions que es van celebrar en el darrer trimestre de l’any i que es van arribar a fer alguns plantejaments però no es va poder concretar en una única candidatura.

Tot i així, des de la coalició pensem que totes aquestes trobades ens ha permès un coneixement més proper i fer-nos adonar que hi ha molts punts de connexió en la visió que tenim de la ciutat; és per això que no renunciem a que hi hagi persones que es plantegin participar en la candidatura o bé a treballar de manera conjunta en el futur.

La porta és oberta, convidem la ciutadania a formar part del cens d’electors i electores que ha de permetre elegir les persones que estaran a la candidatura, també ser candidats o candidates si aquesta és la vostra voluntat i a participar de manera activa en l’elaboració del programa.

Finalment, l’Elena Embuena va explicar que el diumenge dia 8 assistiríem a la jornada programàtica de municipals a Castelldefels i que la primera trobada per a l’elaboració del programa que farà a Sant Joan Despí serà el dia 11 de febrer, a la que tothom hi és convidat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada