divendres, 27 de març del 2015


Un recompte molt laboriós.
 
Representants de les dues formacions polítiques es van trobar ahir al vespre per fer el recompte de les prop de les 140 paperetes de votació
.
Unes quantes hores de feina per poder fer el recompte de les paperetes de votació que es van recollir entre tota la jornada del dia 25 que es va dur a terme als dos locals, al d'ICV al Barri Centre i al d'EUiA a Les Planes.
Aquesta ha estat una experiència que valorem molt positivament per la participació de persones que és la primera vegada que s'apropen a la nostra organització i que han tingut la voluntat de donar la seva opinió.
Certament també hem pogut comprovar que hi ha aspectes que cal modificar. D'una banda, facilitar la participació a través d'internet, un aspecte a tenir en compte sobretot pel que fa a la gent més jove; d'una altra, el fet que el cens d'electors i electores no s'ha de limitar a un període concret. Igualment la forma de votació i comptabilització dels vots ha de ser més senzilla.
En definitiva, moltes persones han pogut la seva opinió i això és el que compta.
 
El proper dia 8 d'abril es donarà a conèixer l'ordre definitiu, ratificat per l'assemblea de les persones que han participat en el procés.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada