dimecres, 18 de març del 2015

Presentació candidats i candidates a formar part de la llista electoral

Ahir dimarts 17 de març a les 19 hores a l'Àrea de Serveis a la Persona, es va celebrar l’acte de presentació dels candidats i candidates a formar part de la llista electoral a les municipals 2015.

Una trobada en la que es van presentar i van parlar del Sant Joan Despí en el que vivint i del que estem molt orgullosos però a l’hora del que volem construïts plegats.

Persones de tots el barris, diferents edats i professions, gent oberta i generosa. Dones i homes compromesos amb les idees que representem, amb la nostra societat i el nostre poble. Gent que vol canviar el govern de Sant Joan Despí, per que la nostra ciutat sigui mes solidaria, oberta, generosa, transparent i participativa. Aquestes son les candidates i els candidats.

Paraules i missatges que obren la porta a la gran oportunitat que tenim per fer que el canvi en el govern sigui possible i que la nostra coalició ICV-EUiA sigui decisiva per la nova etapa que s’obre el 25 de Maig.

Ara ens cal treballar plegats amb tots el veïns i veïnes per aconseguir la seva participació, el seu vot i recolzament a la nostra candidatura.


MARGI GUAL ALCADESSA !!! 

 


                                                                                                                                                                                     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada